Svedočenja

Blagostanje na vrh Vaših prstiju

“Teško za poverovati, ali zaista delotvorno… Uz pomoć EFT, za veoma kratko vreme, osećaj krivice koji sam osećala, a koji je u meni izazivao anksioznost, nestao je, a na to mesto su došle pozitivne emocije. Drago mi je da sam imala tu sreću da upoznam Anne i nadam se da u skorije vreme krenuti na kurs EFT-a”. M, 22 godine, student, Beograd

Pozdrav
Ž, 22, student, Beograd

Veoma sam prijatno iznenađen načinom na koji je na mene delovao EFT. Lično smatram da ova tehnika može biti koristan alat psihoterapeutu, bilo koje orjentacije, za prevladavanje početnih emocionalnih blokada kod klijenata.
Što se tiče gospođe Ane mogu da kažem, na osnovu onoga koliko je poznajem da se radi o veoma savesnoj i posvećenoj osobi i stručnjaku.

M, psiholog, Novi Sad

Imala sam problem sa tremom.Pred svaki ispit dobijala sam napade panike i strah da neću položiti, iako sam dosta učila. Kratka terapija koju sam imala je bila vrlo blagotvorna. Pomogla mi je da se suočim sa tremom i da strah i nesigurnost pretvorim u samopouzdanje. Strpljenje i entuzijazam praktičarke su imali veliki uticaj na mene. Najlepše hvala Anne.

Ž, 21, Student, Kragujevac

Grupni tretman:

Susret sa EFT terapijom je jedno prijatno iskustvo. Terapeut je vrlo blag, pozitivan i razuman. Koliko sam mogla da vidim u onih pola sata koje sam imala, bilo je veoma korisno. Terapija nije agresivna. Može se koristiti za bezbroj problema, nije ograničeno. Možemo sami primenjivati tehniku a možemo i na drugima.
Koliko sam zapazila, ne ostavlja negativne posledice.
Apsolutno smanjuje intenzitet problema barem na 50% od početnog.
Meni je pola sata bilo dovoljno da se moj problem smanji od intenziteta 9 do 4.

Aleksandra Jovanović, 20, student psihologije, Beograd

Iako nisam bila u poziciji da se tokom kratkotrajnog tretmana terapeuta Anne Adum Boisard, maksimalno skoncetrišem na problem koji imam, usled velikog prisustva ljudi i nemogućnosti potpunog opuštanja, tretman koji sam doživela je na mene ostavio vrlo pozitivan osećaj. Namerno koristim reč „osećaj“ jer sam tokom tretmana bila koncetrisana na svoj najdublji osećaj ogromnog stresa izazvanog neočekavim razvodom i problemima proisteklim iz istog.
Osećaj koji sam doživela tokom tretmana je izuzetano intezivan, oslobađajući i može se čak i fizički osetiti, poput izvesne malaksalosti nastale podizanjem unutrašnjeg emotivnog tereta koji nosim.
Terapeut Anne Adum Boisard me je vrlo nežno, mada vrlo intezivno, vodila metodom „tapkanja“ kroz doživljaj mog unutrašnjeg stanja i njegovo iznova doživljavanje, čime bi se sa svakim završenim ciklusom tapkanja, stepen moje unutrašnje boli smanjivao..
Za nekoga koje prošao jedan veoma traumatičan lični, emotivni pa i egsistancijalni period, ova vrsta tretmana i pomoći je bila više nego potrebna a meni lično je pružila unutrašnje pomirenje sa bar jednim delom svoje emotivne traume.
Ovim putem se zahvaljujem terapeutu Ani, što mi je omogućila da osetim spomenuto olakšanje i pritom bih izrazila svoju želju da se tretman ponovi, prvom narednom prilikom.

Ž, 35, politikolog, Beograd